Protherm Servis Eyüp

Eyüp bölgesinde yaşayanlar için Protherm Servis, uzman teknik destek ve hızlı çözümler sunarak kış aylarınızı daha konforlu hale getiriyor. İşte Protherm Servis Eyüp’ün sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ve fark yaratan özellikleri!

Neden Protherm Servis Eyüp?

Uzman Teknik Kadro: Protherm Servis Eyüp, alanında uzmanlaşmış teknisyenleriyle hizmet vermektedir. Eğitimli ve sertifikalı teknik personelimiz, kombi ve ısıtma sistemlerinizin her türlü bakım ve onarımını büyük bir özenle gerçekleştirmektedir. Siz sadece konforunuzun keyfini çıkarın, tüm teknik detaylarla biz ilgilenelim.

Hızlı ve Güvenilir Servis: Arızalandığında kombinizi en kısa sürede tamir etmek bizim işimiz. Protherm Servis Eyüp, arıza bildirimlerinize çok hızlı yanıt verir ve mümkün olan en kısa sürede onarımını sağlar. Güvenilir ve hızlı servisimizle, hiçbir zaman soğukta kalmazsınız.

Yedek Parça Garantisi: Protherm kombileriniz için orijinal yedek parçalar kullanmaktayız. Bu parçalar, uzun ömürlü kullanım ve maksimum performans için özel olarak tasarlanmıştır. Orijinal parçalarla yapılan onarımlar, cihazlarınızın daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlar.

Protherm Servis Eyüp İletişim:

FİRMA:Eyüp Protherm Servisi
AÇIK ADRES:Vezir Tekkesi Sk. No:30 Düğmeciler 34055 Eyüpsultan/İstanbul
TEL NO:0850 668 03 42
MESAİ SAATLERİ:Pazartesi-Cuma : 08:30 – 18:30
Cumartesi : 09:00 – 17:00

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TIKLA SERVİSİ ARA
Profilo Servisi Altus Servisi Electservis.com Baymak-servis.org Kombicozum.com Arizacozum.com Klimacozum.com